De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Ik verwijs

  • Volg ons:

Als arts, paramedicus of gemeente kunt u een beroep doen op het specialisme van De Noorderbrug voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel, aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek en de ziekte van Huntington.

In het kort

Medici

Als arts kent u uw patiënt. U stelt de diagnose en ziet welke behandeling er nodig is. In veel gevallen kan De Noorderbrug deze behandeling aanbieden. De insteek is dat we de patiënt vérder willen brengen, waarbij de arts de regie houdt.

Lees verder

Paramedici

Als paramedicus behandelt u uw patiënt vanuit uw eigen specialisme. Maar wellicht ziet u, vanuit uw integrale verantwoordelijkheid voor de patiënt, dat er aanvullende behandeling nodig is. Bijvoorbeeld omdat de patiënt verdere stappen zou kunnen maken als er ook op andere fronten behandeling of begeleiding is. In dat geval is De Noorderbrug een goede partner.

Lees verder

Gemeente

Als gemeente wilt u de zorg en ondersteuning van uw burgers zo goed mogelijk organiseren. Wat heeft iemand nodig om weer zo zelfredzaam mogelijk te zijn en weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij? De Noorderbrug is specialist op dit terrein.

Lees verder

Wilt u weten wat De Noorderbrug voor u kan betekenen?

Voor al uw vragen over de begeleiding en behandeling van De Noorderbrug kunt u bellen of mailen met Klant en Advies. U krijgt er direct antwoord op uw vraag. Wilt u in contact komen met een van onze medewerkers? Bel dan (050) 597 38 20. Klant en Advies is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 13:30 uur te bereiken via telefoonnummer 050 - 597 38 20. Daarna is er de mogelijkheid tot het inspreken van de voicemail.

  • Als u belt, krijgt u een deskundige medewerker aan de telefoon. Hij of zij kan u vertellen welke mogelijkheden De Noorderbrug kan bieden voor uw specifieke situatie.
  •  
  • Het team Klant en Advies geeft ook informatie over de financiering van de ondersteuning van De Noorderbrug. We kunnen u daarom vragen om aanvullende gegevens, zoals een indicatie of een beschikking en ook om informatie van de (revalidatie)arts.

U kunt ook contact met hen opnemen via onderstaand contactformulier.

Print deze pagina