De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Paramedici

  • Volg ons:

Als paramedicus behandelt u uw patiënt vanuit uw eigen specialisme. Maar wellicht ziet u, vanuit uw integrale verantwoordelijkheid voor de patiënt, dat er aanvullende behandeling nodig is. Bijvoorbeeld omdat de patiënt verdere stappen zou kunnen maken als er ook op andere fronten behandeling of begeleiding is. In dat geval is De Noorderbrug een goede partner.

In het kort

Over De Noorderbrug

De Noorderbrug biedt behandeling en begeleiding aan mensen met bovenstaande problematiek die beter willen leren omgaan met de gevolgen van hun aandoening. Patiënten krijgen begeleiding of behandeling bij het zoveel mogelijk herstellen, ontwikkelen of behouden van de eigen kracht en mogelijkheden en het aanleren en trainen van (nieuwe) vaardigheden. Hierdoor leren zij om zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn, regie te voeren in hun eigen omgeving en weer actief mee te doen aan de maatschappij. We doen dit intramuraal en ambulant. Ons werkgebied beslaat zeven provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht. Er zijn 402 intramurale plaatsen beschikbaar, verdeeld over vier provincies. Circa 1500 patiënten wonen thuis en ontvangen specialistische behandeling of begeleiding.

Contact

Misschien wilt u overleggen over de mogelijkheden voor uw patiënt, een casus bespreken met een van onze specialisten of een patiënt aanmelden. De Noorderbrug kan u vrijblijvend advies geven en biedt ondersteuning, zowel bij het opstellen van een behandelplan als bij de praktische vervolgstappen. Voor advies en consultatie kunt u contact opnemen met het team Klant en Advies, telefoon (050) 597 38 20.

Klant & Advies is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 13.30 uur. Daarna is er de mogelijkheid tot het inspreken van de voicemail.

U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord, in ieder geval binnen twee werkdagen.

Stel uw vraag aan Klant en Advies
Print deze pagina