De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Ik zoek zorg

  • Volg ons:

U bent voor uzelf of voor een van uw familieleden of vrienden op zoek naar een vorm van zorg, behandeling of ondersteuning bij hersenletsel, doofheid, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte? Dan bent u bij De Noorderbrug aan het goede adres.

In het kort

Medewerkers van De Noorderbrug kunnen u begeleiden in uw thuissituatie, bij werk en activiteiten buitenshuis of bij het ontwikkelen van talenten en (lotgenoten)contacten. Zij ondersteunen cliënten bij gezond leven en bewegen. Als wonen in uw eigen thuissituatie niet meer lukt, kunt u terecht bij een wooncentrum van De Noorderbrug voor 24-uurs ondersteuning of behandeling. Alle zorg, behandeling en ondersteuning is erop gericht u sterker te maken in het leven samen met uw familie en netwerk.

De Noorderbrug is specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek en een chronische ziekte. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk staan al meer dan vijfenveertig jaar hoog in het vaandel.

Medewerkers van De Noorderbrug zijn mensenkenners. Zij verstaan en begrijpen cliënten en hun netwerk vanuit een respectvolle dialoog, vakmanschap en expertise.

De Noorderbrug biedt behandeling, verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning: in een wooncentrum van De Noorderbrug, thuis en in het eigen netwerk, bij werk, vrije tijd en activiteiten overdag. De Noorderbrug is actief in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Wilt u weten wat De Noorderbrug voor u of voor uw naaste kan betekenen?

Voor al uw vragen over de begeleiding en behandeling van De Noorderbrug kunt u bellen met Klant en Advies op telefoonnummer (050) 597 38 20.  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 13.30 uur. Daarna is er de mogelijkheid tot het inspreken van de voicemail.

U kunt ons ook mailen via onderstaand contactformulier. Wij bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug.

Stel uw vraag aan Klant en Advies

Downloads

Veel gestelde vragen over aanmelden

Lees meer »

Veel gestelde vragen over wie betaalt wat?

  • Wie betaalt wat?

    De Noorderbrug heeft dit kostenoverzicht gemaakt in samenspraak met de Centrale Cliëntenraad op basis van het Wlz Zorgkompas. Dit Zorgkompas is opgesteld...

    Lees meer
Lees meer »

Veel gestelde vragen over wachttijden

Lees meer »

Vindt u de informatie op deze pagina nuttig?

Optioneel: Licht uw beoordeling toe

Print deze pagina