De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Ik wil thuis wonen

  • Volg ons:

Een gewoon leven thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving en dichtbij het eigen netwerk, dat is wat een mens het liefste wil. De Noorderbrug kan u op weg helpen bij het inrichten van uw leven zoals u dat wilt. Een leven dat past bij uw mogelijkheden en ontwikkeling, en waar u zich goed bij voelt.

In het kort

Waar kunt u op rekenen?

Een begeleider van De Noorderbrug komt bij u thuis om kennis te maken en onderzoekt samen met u waar u en uw gezin ondersteuning bij nodig hebben. Daarbij wordt ook bekeken wat andere mensen uit uw netwerk kunnen doen. Samen met u bekijken de specialisten van De Noorderbrug op welke gebieden u problemen ervaart en met welke bouwstenen en modules u daaraan kunt werken. Zo ontstaat er een begeleidingstraject dat precies past bij uw mogelijkheden en doelen.

Wat is het resultaat?

Met de specialistische begeleiding van De Noorderbrug werkt u aan uw zelfstandigheid en zelfvertrouwen, of dat nu gaat om de communicatie met anderen, het indelen van uw dag, het voeren van de huishouding, bij werk of de invulling van uw vrije tijd. Waar nodig kunt u kiezen voor een gericht behandelprogramma.

Print deze pagina