De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Ik wil werken en meedoen

  • Volg ons:

Een mens wil van betekenis zijn voor anderen en meedoen aan de samenleving. Dat kan op allerlei manieren. Een zinvolle en plezierige werkplek is belangrijk. Gewaardeerd worden door de omgeving en zelf de regie houden: dat geeft kwaliteit van leven. De Noorderbrug begeleidt u naar betaald of onbetaald werk en ondersteunt u bij het ontdekken van uw mogelijkheden op het gebied van werk. We begeleiden u bij het vinden van een passende en plezierige werkplek.

In het kort

Waar kunt u op rekenen?

Een begeleider van De Noorderbrug komt bij u thuis om kennis te maken. Op basis van uw wensen en vaardigheden zoekt u samen naar een passende opleiding of werkplek bij een bedrijf, waar u in eigen tempo en naar eigen mogelijkheden kunt werken. Het kan gaan om betaald of vrijwilligerswerk. De Noorderbrug werkt samen in netwerken met een groot aantal bedrijven en kent veel mogelijkheden.

Wat is het resultaat?

Met de specialistische begeleiding van De Noorderbrug vindt u een prettige werkplek en wordt u waar nodig begeleid en gecoacht op uw werkplek. Bijvoorbeeld in de voorbereiding op het werk via een inwerkprogramma en het inrichten van uw werk via werkschema's, fysieke aanpassingen en persoonlijke verzorging. De Noorderbrug kan u begeleiden in de communicatie met uw collega’s of bij het aanvragen van persoonlijke hulpmiddelen voor het werk. Ook als u geen begeleiding nodig heeft op uw werkplek houdt een medewerker contact. Zo is er altijd iemand die met u mee kan denken.

Print deze pagina