De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Ondertekening hoofdaannemerschap en samenwerking ‘Zuid Vooruit’ een feit!

  • Volg ons:

13.09.2018

De bestuurders van De Noorderbrug en zorgorganisaties Lentis en Philadelphia hebben, op woensdag 12 september, samen met wethouder Ton Schroor van de Gemeente Groningen het contract ‘Zuid Vooruit’ getekend. Met deze samenwerking wil de Gemeente Groningen de kosten van enkele WMO-taken beter beheersen.

Het nieuwe systeem deelt Groningen op in vier delen. De combinatie Lentis-Noorderbrug-Philadelphia gaat met het beschikbare geld dat ze nu krijgen van de gemeente vanaf 1 januari 2019 de WMO-zorgtaken in het stadsdeel Groningen-Zuid verzorgen.

De Noorderbrug heeft ervoor gekozen om - samen met Lentis en Philadelphia - aan te besteden op dit hoofdaannemerschap om de kwaliteit van onze specialistische dienstverlening voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek en chronisch neurologische aandoeningen in stadsdeel Groningen-Zuid veilig te stellen.

In Philadelphia en Lentis heeft De Noorderbrug aantrekkelijke samenwerkingspartners gevonden. We kunnen veel leren van en met elkaar. We kijken erg uit naar de samenwerking en stappen hier vol vertrouwen in!

Foto: Henk Tammens Foto: Henk Tammens

Print deze pagina