De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Op zoek naar vakantiewerk? Kom op 13 maart speeddaten bij De Noorderbrug!

  • Volg ons:

25.02.2019

Ben je op zoek naar leuk en inspirerend vakantiewerk in de zorg? Wil je werkervaring opdoen in het werken met een bijzonder mooie doelgroep? Kom dan, in de nationale Week van Zorg en Welzijn (11 t/m 15 maart), op woensdag 13 maart speeddaten op één van de locaties van De Noorderbrug! Je hoort nog dezelfde dag of je bij ons aan de slag kunt.

In het kort

De Noorderbrug is specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek en een chronische neurologische aandoening.

Ben jij de vakantiekracht die we zoeken? We ontmoeten je graag!
De Noorderbrug is voor de komende zomerperiode weer op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Wil jij werkervaring opdoen met een bijzonder inspirerende doelgroep op verschillende werkplekken in de 24-uurszorg van De Noorderbrug? En ben je geïnteresseerd in de uiteenlopende problematiek waar onze cliënten mee te maken hebben? Solliciteer dan bij De Noorderbrug voor de functie van 'begeleider A'. Als vakantiekracht assisteer je bij de verzorging en begeleiding van onze cliënten.

Vacature   Tijdstip Speeddate Locatie
Vakantiekracht 14.00 – 19.00 Servicebureau Groningen, Stedumermaar 6 in Groningen
Vakantiekracht 14.00 – 19.00 Wooncentrum Leeuwarden, Noordvliet 441b in Leeuwaren
Vakantiekracht 14.00 – 19.00 Wooncentrum Emmen, locatie Emmerhout, Het
Waal 66 in Emmen

Op www.noorderbrug.nl/vacatures vind je de vacaturetekst voor vakantiekracht en kun je je direct aanmelden via het sollicitatieformulier. Geef hierbij duidelijk je voorkeur voor een tijdstip en locatie aan. Neem op 13 maart direct je CV mee!

Maak alvast kort kennis met onze doelgroep

Print deze pagina