De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Rena 12,5 jaar in dienst bij Jumbo

  • Volg ons:

08.04.2019

Onlangs werd Rena, cliënt van het Talentencentrum voor Doven en Slechthorenden van De Noorderbrug in Groningen, op haar werk bij de Jumbo verrast. Rena werd in het zonnetje gezet omdat ze 12,5 jaar in dienst is bij de Jumbo. Daar zijn ze erg trots op!

In aanwezigheid van verschillende collega’s, haar familie en begeleiders van De Noorderbrug hield ondernemer Paul Papo van de Jumbo een speech over Rena, wat door een tolk vertaald werd in gebarentaal. Uit handen van bedrijfsleider Jan kreeg Rena een mooie bos bloemen en cadeaubonnen. Natuurlijk was haar manager van de afdeling kruidenierswaren, Bernard Wessels, ook aanwezig.

Rena was 12,5 jaar geleden de eerste dove medewerker bij de Jumbo. Voor haar collega’s was dat in het begin wel even wennen, want hoe moesten ze met Rena communiceren? Samen met werkondersteuner Geert Wierth van De Noorderbrug hebben ze er in korte tijd voor gezorgd dat de meeste collega’s een basis gebarentaal leerde. Rena begon op de afdeling cosmetica. Tegenwoordig helpt ze mee met het vullen van vakken, het lossen van de vracht, en het brengen van flessen zonder statiegeld naar de glasbak.

Rena is een zeer gewaardeerde collega met het hart op de juiste plaats en passie voor haar werk. Wij wensen Rena nog veel jaren werkplezier bij Jumbo!

Print deze pagina