De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Stem op team Hersenz voor 'Wát een vak-prijs'

  • Volg ons:

23.10.2017

Onze collega's van team Hersenz maken kans om verkozen te worden tot meest inspirerende team in de gehandicaptenzorg! Wij zijn super trots op ons team en roepen iedereen op om ervoor te zorgen dat dit superteam de prijs ook daadwerkelijk in de wacht sleept. (Let op: Er is niet veel tijd: we hebben 48 uur om heel veel stemmen uit te brengen).

In het kort

Een tijdje geleden heeft team Hersenz meegedaan aan een campagne op Facebook genaamd 'Wát een vak'. Deze campagne is opgezet vanuit van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). In de campagne werd in een filmpje en fotoverhaal toegelicht waarom dit team zo vakkundig en professioneel is.

In totaal hebben zes teams in de gehandicaptenzorg meegewerkt aan deze campagne, waaronder dus ons team Hersenz. Op 23 november wint een van deze zes teams de 'Wát een vakprijs'. Die prijs bestaat uit een geldbedrag van € 2.500,- en ook wordt dit team publicitair in het zonnetje gezet.

Breng je stem uit!

Stemmen verloopt via www.facebook.com/werkenindegehandicaptenzorg. Daar vind je een filmpje waarin team Hersenz het opneemt tegen een team van zorgorganisatie Bartiméus.

We willen natuurlijk dat onze collega's de prijs winnen dus we roepen iedereen op om te gaan stemmen. Je stemt op team Hersenz door een ‘verblufte emoticon’ te geven op de het filmpje. Het andere team wordt aangemoedigd met een hartje (love). Het team met de meeste loves of verblufte emoticons gaat door naar de volgende stemronde.

Houd ons team in de race en stem via het filmpje op Facebook!
 

Wát een vak | Werken bij team Hersenz van De Noorderbrug | VGN campagne

Print deze pagina