De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Week van Zorg & Welzijn, maak kennis met kunde!

  • Volg ons:

23.02.2018

Kom kijken! Doe mee! Maak kennis met kunde! Maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart vindt de nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. De Nationale Week van Zorg en Welzijn is dé kans om als nieuwe cliënt, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner of student kennis te maken met De Noorderbrug. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn staan medewerkers, vrijwilligers en cliënten voor je klaar om meer te vertellen over de zorg en dienstverlening die we bieden en hoe ze die zorg ervaren.

In het kort

Speeddaten in Groningen

Eenmalig ‘live’ werken aan je loopbaan of op zoek naar vacatures? Pak je kans! Tijdens de Week van Zorg en Welzijn kun je speeddaten met onze zorgprofessionals van Wooncentrum Groningen. Zij vertellen je graag meer over hun vak en passie voor de zorg.

Wie zoeken we?
Zijn de woorden: durf, daadkracht, vastberadenheid jou op het lijf geschreven?  Is 'Waarom niet?' je lijfspreuk én sta je voor passie en vernieuwing in de zorg? Dan maken wij graag kennis met jou tijdens onze speeddates. Op dit moment zoeken wij begeleiders A,  begeleiders C, MBO Verpleegkundigen, HBO Verpleegkundigen, psychologen en orthopedagogen in de functie van gedragswetenschapper. Daarnaast bieden we vakantiewerk (met kans op verlenging) voor gastvrouwen en gastheren.

Hoe komen we met elkaar in contact?
We organiseren speeddates op dinsdag 13 maart. Je bent van harte welkom tussen 10:00 en 12:00 of tussen 14:00 en 16:00 uur. Je hoeft je hier niet voor aan te melden. Neem wel je meest recente cv mee. Het gesprek duurt maximaal 10 minuten.

Aan het einde van dit gesprek wordt er bekeken of het zinvol is om een vervolggesprek te plannen of dat we jouw cv bewaren in portefeuille (met jouw goedkeuring).

Locatie:
Wooncentrum Groningen
Laan Corpus den Hoorn 110
9728 JR Groningen

Heb je vragen? Neem dan contact op met Conny Langezaal via j.k.m.langezaal@noorderbrug.nl

Open dag in Sneek

Denk jij aan een baan in de zorg? Ben je op zoek naar een nieuwe plek om te wonen? Of ben je gewoon benieuwd naar wat we doen en wie we zijn? Kom dan een kijkje nemen bij Wooncentrum Sneek tijdens de open dag op zaterdag 17 maart.

Er is de mogelijkheid om een appartement te bekijken en verschillende medewerkers en bewoners te spreken. Ook zijn onze stagiairs aanwezig om te vertellen over de stagemogelijkheden die we bieden. Bijvoorbeeld voor de opleidingen MBO Verzorgende IG en MBO Verpleegkundige.

Je bent welkom tussen 13.30 en 16.30 uur. Tot zaterdag!

Locatie:
Wooncentrum Sneek
Tjalkstraat 11
8605 DA Sneek

‘Heel Holland Zorgt’

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn wordt op SBS6 dagelijks het tv-programma ‘Heel Holland Zorgt’ uitgezonden. Heel Holland Zorgt is een programma waarin de ontwikkelingen en het werk in de zorg wordt laten zien. BN’ers stappen voor even uit hun dagelijkse leventje en lopen een halve dag mee met professionals in de zorg.

Het programma is iedere zaterdag te zien op SBS6 om 16:30 uur.

Uitzending gemist? Kijk hier de afleveringen terug!

Print deze pagina