De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Een donatie doen aan Helpernoord

  • Volg ons:

Stichting Helpernoord wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van cliënten door hen financieel te ondersteunen. Zo kunnen cliënten onder bepaalde voorwaarden een steuntje in de rug krijgen van Helpernoord, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een laptop of de inrichting van een eigen woning. Wilt u Helpernoord helpen iets extra's te bieden aan de cliënten van De Noorderbrug? Hier vindt u meer informatie over hoe u een donatie kunt doen.

In het kort

Helpt u mee?

Stichting Helpernoord kan niet zonder haar donateurs. Betrokken personen en organisaties, die zich verbonden voelen met cliënten van De Noorderbrug en hen iets extra’s willen aanbieden. Misschien doet u een gift of donatie voor een familielid of dierbare, of is uw donatie een uiting van dankbaarheid. Het kan ook zijn dat u een gedeelte uit uw nalatenschap wilt doneren of dat uw organisatie vanuit maatschappelijke betrokkenheid een financiële bijdrage levert. Wat uw beweegredenen ook zijn: uw betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd en komt rechtstreeks ten goede aan de kwaliteit van leven van cliënten bij De Noorderbrug!

Hoe kunt u een bijdrage leveren?

Iedereen kan meehelpen om dromen van cliënten uit te laten komen. Dit kan door een éénmalige gift te doen, maar ook door een periodieke schenking, donaties of legaten. Dit kan door een éénmalige gift te doen, maar ook door een periodieke schenking, donaties of legaten. U kunt rechtstreeks een donatie of gift doen aan Stichting Helpernoord, via het volgende rekeningnummer NL09 INGB 06 58 70 72 64, onder vermelding van ‘Donatie stichting Helpernoord’.

Uw voordelen wanneer u een donatie doet aan Helpernoord:

  • Bedrijfslogo en vermelding op websitepagina Helpernoord
  • Vermelding in overige communicatiemiddelen Helpernoord

Meer informatie

Voor meer informatie over het doen van een donatie aan Helpernoord kunt u contact opnemen  via helpernoord@noorderbrug.nl of telefoonnummer 050 - 597 3887. 

Print deze pagina