De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Vacatures

Ben jij een mensenkenner en wil je je professionaliteit en vakmanschap inzetten en verder ontwikkelen? Bekijk dan het vacatureaanbod van De Noorderbrug.

In het kort

De Noorderbrug kent goede arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO Gehandicaptenzorg. Als medewerker kun je gebruikmaken van secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor je een pakket arbeidsvoorwaarden op maat kunt maken. Als nieuwe medewerker word je goed opgevangen. Je nieuwe collega’s zijn sowieso heel blij dat je er bent. Bij hen kun je altijd terecht met je vragen. Verder zijn er introductiebijeenkomsten en inwerkprogramma’s.

Aanmelden vacature-alert

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures bij De Noorderbrug? Meld je dan aan voor vacature alert. Door het achterlaten van je mailadres geef je toestemming om dit mailadres te gebruiken voor het toesturen van nieuwe vacatures. Je kunt je op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor deze service.

Stuur je open sollicitatie

 Is er op dit moment geen geschikte vacature voor je? Dan kun je altijd een open sollicitatie versturen. Je vindt het formulier hiervoor via onderstaande link 'Stuur je open sollicitatie'.

Stuur je open sollicitatie

Werken bij De Noorderbrug

Print deze pagina