De Noorderbrug is sinds april 2020 onderdeel van 's Heeren Loo

Meer informatie

Opleiding en scholing

  • Volg ons:

De Noorderbrug wil medewerkers boeien en binden door hen de mogelijkheid te bieden zich continu te kunnen ontwikkelen. Specialiseren en reflecteren zijn hierin onze leidende principes. We investeren in collegialiteit, scholing, intervisie en themabijeenkomsten. Medewerkers nemen ook zelf het initiatief hierin, want ze zijn leergierig en als professional altijd bezig hun handelen te verbeteren.

In het kort

Als werkgever wil De Noorderbrug mooi werk bieden. Werk waarin medewerkers kansen en uitdagingen vinden, zich kunnen ontwikkelen en waarin cliënten centraal staan. Zij verdienen het beste dat medewerkers vanuit hun specialisme kunnen bieden. Vakmanschap en bevlogenheid gaan hand in hand. Dit vraagt persoonlijk leiderschap van medewerkers: jezelf ontwikkelen en je blijven inzetten met hart en ziel.


Anna:

“Ik ben erg gemotiveerd begonnen met de opleiding als verpleegkundige. Een prachtige kans die De Noorderbrug biedt. Cliënten vinden het ook belangrijk dat we ons als medewerkers meer specialiseren. Dat geeft hen een veilig gevoel.”

Ina:

“Ik ben er trots op dat De Noorderbrug in samenwerking met de Hogeschool Utrecht een incompagny opleiding is gestart voor praktisch pedagogische gezinsondersteuning, die helemaal is toegesneden op de visie van De Noorderbrug. Het is een HBO-plus opleiding waardoor deze medewerkers medebehandelaar kunnen zijn onder supervisie van een van onze GZ-psychologen. Deze deskundigheid is nodig bij de behandeling van gezinnen waar Niet-Aangeboren Hersenletsel een rol speelt.”

Print deze pagina